اشتراک صفحه

یه اسم انتخاب کن و جلسه بساز. بعدش لینک رو برای بقیه بفرست؛ هر کی بازش کنه فقط اسم می‌خواد و می‌ره تو.

اگه تیک دائمی رو نزنی، جلسه ۳ ساعت بعد از ساخت خودکار پاک می‌شه.